EMPRESS BRASIL TRUNKSHOW AT MILA RESTAURANT IN MIAMI BEACΗ

EMPRESS BRASIL TRUNKSHOW AT MILA RESTAURANT IN MIAMI BEACH

 

Τον περασμένο Μάρτιο, διοργανώσαμε μια Truckshow έκθεση στο απίστευτο εστιατόριο Mila στο Μαϊάμι beach, όπου η ξύλινη bohemian διακόσμηση σε στυλ Tulum και η εκλεκτή κουζίνα συνδυάστηκαν ιδανικά luxurious resortwear προϊόντα της Empress Brasil.

Το trunkshow συνοδευόταν από μια επίδειξη μόδας γύρω από το εστιατόριο, την οποία οι επισκέπτες απολάμβαναν δοκιμάζοντας τις γεύσεις του brunch menu. To Trunkshow ήταν ένας συνδυασμός των πιο δημοφιλών και εμβληματικών ενδυμάτων της Empress.

 

-PALM TREE PRINT-

Η Palm Tree Collection συνδιάζεται εύκολα με πολλά διαφορετικά χρώματα.Το τροπικό σύμβολο του δέντρου δημιούργουν άκρως καλοκαιρινά vibes που μας ταξιδεύουν σε Τροπικά νησιά του πλανήτη μας.



-ANIMAL PRINT-

To Animal Print έιναι ένα απο τα πιο διαχρονικά σχέδια. Προσθέτοντας Animal Print στο ντύσιμο σας, αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να έιστε πάντα μέσα στα fashion trends καθώς και να φαίνεστε κομψή, μοντέρνα και σέξι. Συνδιάζονται σε κάθε εποχή και μπορούν να φερεθούν τις ζεστές μέρες στην παραλία καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη έξοδο σας. 

 

-TROPICAL INDIGO-

 

Το τροπικό σχέδιο αυτού του ιδιαίτερου φύλλου, συναντά την Empress Brazil, για την δημιουργία κομψών ενδυμάτων. Το Print διατίθεται σε μαγιό καθώς και cover ups για να φτιάξετε το τέλειο καλοκαιρινό outfit για την ειδυλλιακή σας απόδραση. 

 

-MONOCHROMATIC-

Τα μονόχρωμα, κλασσικά χρώματα όπως το μαύρο, άσπρο και beige κυριαρχούν στο τομέα της μόδας και αποτελούν και θα αποτελούν διαχρονικά κομμάτια. Συμβουλεύουμε όλους του πελάτες να πειραματίζονται με τα ενδύματα της Empress Brazil και να διαμορφώνουν τα μαγιό τους σε καθημερινά τοπς η κορμάκια συνδιάζοντας τα με τζιν, σορτάκια και αέρινες φούστες.